Goed einde en The Memorial

Goed einde en The Memorial

Overzicht

Goed einde en The Memorial

Goed einde en The Memorial

Na de teleurstellende ronde 77 van zaterdag wilde ik heel graag goed eindigen in de tweede major van dit jaar en dat is me gelukt met een ronde 70 op de heel moeilijke Black Course van Bethpage. Ik had één slechte hole, de zesde, waar mijn afslag in de diepe rough eindigde. Ik kon mijn bal er alleen maar uithakken en uiteindelijk maakte ik een dubbel-bogey. Ik maakte ook een bogey op hole 15 maar daartegenover zette ik drie goede birdies. Vooral de laatste op hole 18 was lekker, een putt van vier meter die viel.

The Memorial

Met een 64ste plaats in dit toernooi kan ik niet tevreden zijn natuurlijk maar ik heb in een major wel weer het weekend gehaald. Ik heb een kans op een hogere klassering zaterdag weggegooid met die ronde +7, maar voor mijn gevoel heb ik me vandaag wel gerehabiliteerd en laten zien dat ik de Black Course aan kan. Ik was van plan meteen na het US PGA naar Nederland te vliegen en dan snel door naar het Made in Denmark toernooi dat deze week op de European Tour wordt gespeeld. Maar ik heb dankzij mijn management Wasserman een invitatie gekregen voor het Memorial toernooi op de PGA Tour van volgende week. Dat is een prachtig toernooi dus die kans laat ik niet lopen. Ik blijf in Amerika, neem even twee dagen rust en dan ga ik me voorbereiden op The Memorial, het toernooi met Jack Nicklaus als gastheer. 

Leaderboard Kijk voor meer over dit toernooi op GOLF.NL 


Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam