31 mei 2019

Morgen gelijk scherp zijn!

Overzicht

31 mei 2019

Morgen gelijk scherp zijn!

Ik speelde de eerste negen - ik begon mijn ronde op de 10de - eigenlijk best redelijk, maar holede weinig putts en het zat verder niet echt mee. Twee goede birdiekansen gingen ernaast: op 10 van 4 meter en op 11 van twee meter. Op 12 sloeg ik de bal links naast de green en daar ben je eigenlijk kansloos. Op 13 lag ik midden fairway in een divot en moest ik genoegen nemen met een par. De volgende hole sla ik een lay-up die dramatisch eindigt in de rough: bogey. Op 16 dacht ik dacht ik een goede bal te slaan maar die stuitert van de greens rechts naast de bunker in een ongelukkige ligging waarbij de bal een meter onder mijn voeten ligt. Helaas weer een bogey, Met een drie-putt op 17 stond er +4 op mijn kaart. Niet de start waar ik op hoopte.

Daarna ging het beter lopen en creëerde ik meer birdiekansen. Op hole 3 en 5 hole ik putts van vijf meter voor birdie en op 8 een putt voor birdie van twee meter. Op de laatste hole land mijn bal op twee meter maar die spint terug de green af. Ik hole de chip bijna uit en maak easy par.

Voor +1 heb ik hard moeten vechten. Op de eerste negen maak ik drie bogeys teveel en geen birdie. Morgen proberen gelijk scherp te zijn!

Leaderboard

Lees meer over het toernooi op GOLF.NL.

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam