21 maart 2019

Mijn schema de komende weken

@caption

Overzicht

21 maart 2019

Mijn schema de komende weken

Het is nog niet honderd procent zeker want de inschrijving sluit morgen (vrijdag) pas, maar het is zo goed als zeker dat ik het Dell Match Play volgende week kan spelen. Officieel is daarvoor een positie in de top 64 van de wereldranglijst op 18 maart vereist. Ik sta op plek 67 en omdat er afzeggers zijn moet dat hoog genoeg zijn. Er is nog een kleine kans dat ik ook nog in de Masters kom maar dan moet ik wel heel hoog eindigen in de Match Play. Om de Masters te kunnen spelen moet ik op 31 maart in de top 50 van de wereldranglijst staan. 

Major

Na het Match Play in Austin speel ik de Tropheé Hassan II in Marokko, het British Masters en dan het US PGA Championship, de major die op de kalender van augustus naar mei is verhuisd. Een week later speel ik ook in Denemarken. Zodra ik weet welke toernooien ik daarna ga spelen kun je dat natuurlijk op mijn site lezen. 

Wil je weten wat de criteria zijn om dit jaar de majors en de World Golf Championships te spelen, lees dan dit artikel. 

Kalender European Tour 2019




Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam