15 september 2019

Een teleurstellende top-10

Overzicht

15 september 2019

Een teleurstellende top-10

Ik miste op de laatste hole van het KLM Open een korte putt voor birdie en dat was eigenlijk mijn toernooi in een notendop. Heel veel kansen op de greens, maar te weinig putts weten te holen om op The International echt voor de overwinning mee te doen. Heel frustrerend, vooral als het in dit speciale toernooi gebeurt. Ik wil natuurlijk ieder toernooi winnen, maar de honderdste editie van het KLM Open op mijn naam schrijven was extra bijzonder geweest.

Statistieken

Uiteindelijk moet ik genoegen nemen met een gedeelde tiende plaats. Een top-10 notering is nooit slecht natuurlijk, maar als je dan in  de statistieken ziet dat ik van tee tot green top was, dan is het toch heel teleurstellend. Het KLM Open was wel een heel geslaagd toernooi met ontzettend veel publiek. Ook mooi dat er zo veel Nederlanders de cut hebben gehaald en dat Wil Besseling knap zevende is geworden. Hopelijk is dit geen toeval maar een signaal dat het de goede kant op gaat met topgolf in Nederland. Komende week speel ik het BMW PGA Championship op Wentworth, een van de grootste toernooien op de European Tour. 

Leaderboard Lees meer over het toernooi op GOLF.NL


Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam