10 september 2019

Klaar voor het KLM Open

Overzicht

10 september 2019

Klaar voor het KLM Open

De week van het KLM Open begon heel mooi met maandagavond een diner in de eregalerij van het Rijksmuseum waar ook de Nachtwacht hangt. Voor we aan tafel gingen hebben we met twaalf spelers een nieuwe Nachtwacht gecreëerd en daar is een prachtige foto van gemaakt. Dat zijn speciale dingen die je nooit meer vergeet. Ik hoop natuurlijk dat het honderdste KLM Open ook onvergetelijk wordt. Mijn voorbereiding is in ieder geval heel goed gegaan. Ik ben fysiek beter dan ik in lange tijd ben geweest, en mijn vormdipje lijkt ook voorbij. Ik sloeg de ijzers wat minder de afgelopen maanden, maar nu sta ik de ballen weer heel goed te raken.

Ondulatie

Ik denk ook dat The International een baan is die mij goed ligt. De fairways zijn vrij smal en de greens groot met veel ondulatie. Je moet met de ijzers naar de vlaggen echt heel zuiver zijn, de ballen op de juiste plekken van de green slaan om birdiekansen te krijgen. The International is een heel open baan met nauwelijks bomen dus als de wind aanwakkert gaat het pittig worden.

Garcia en Wu

Het gaat hoe dan ook een prachtig toernooi worden, aan alles merk je dat de honderdste editie voor extra publiciteit en aandacht zorgt. Ik begreep van de organisatie dat er dit jaar meer toegangskaarten zijn verkocht dan ooit, het gaat dus lekker druk worden en de weersverwachting ziet er ook erg goed uit. Morgen nog de pro-am en wat puntjes op de i zetten en dan gaan we beginnen. Ik speel de eerste twee dagen met Sergio Garcia en titelverdediger Ashun Wu. Donderdag slaan we om 08:25 af en vrijdag om 13:25. Ik hoop jullie te zien de komende dagen op The International!

Lees meer over het KLM Open op GOLF.NL


Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam