19 januari 2020

Extra aandacht driver

Overzicht

19 januari 2020

Extra aandacht driver

Na de eerste ronde van de Saudi International stond ik er nog prima voor, maar de dagen erna heb ik te veel fouten gemaakt om bovenin mee te kunnen doen. De baan van de Royal Greens Golf & Country Club speelde met flink wat wind zeker niet makkelijk, maar tien bogeys en drie dubbel-bogeys in 72 holes is echt te veel. De eerste twee dagen waren mijn drives nog wel redelijk goed, maar vooral zaterdag had ik veel problemen van de tee. Ik sloeg twee ballen in het water en dan heb je dus zo een dubbel te pakken. De driver is normaal de club waar ik op kan leunen, ik sla niet het verst maar ik raak altijd wel veel fairways. Dat was de afgelopen drie toernooien minder en als de rough dan hoog is, ga je slagen inleveren.

Oman Open

Niet alles was negatief natuurlijk, in ieder geval drie keer de cut gehaald in drie sterk bezette toernooien, maar 42ste, 66ste en deze week 44ste zijn geen resultaten waar ik blij van word. Ik heb nu drie weken geen toernooi, ik ga in die periode hard trainen en zal zeker extra aandacht aan de driver besteden. Het Oman Open dat 27 februari begint is mijn volgende toernooi. In 2018 won ik dat toernooi in Oman op de Al Mouj Golf Club dus ik heb veel zin daar weer te spelen.

Volg mij ook via Twitter en Instagram

Lees meer over het toernooi op Golf.nl

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam