Toch het US PGA!

Toch het US PGA!

Overzicht

Toch het US PGA!

Toch het US PGA!

Zoals in het vorige stukje op mijn site aangegeven, had ik na lang wikken en wegen besloten het US PGA Championship niet te spelen. De belangrijkste reden was de verplichting om twee weken in te quarantaine te gaan, dat is niet leuk maar het is ook niet bepaald een ideale voorbereiding op een toernooi. Toen ik het bericht kreeg dat de twee weken verplichte quarantaine voor atleten die de VS in willen reizen is geschrapt, was de keuze niet moeilijk want een major wil je als topgolfer altijd spelen. Ik kan nu naar Amerika en het toernooi in de door de organisatie gecreëerde bubbel veilig spelen. Het US PGA wordt van 6 t/m 9 augustus gespeeld op TPC Harding Park, een openbare golfbaan bij San Francisco. 

 

Schema

 

Ik speel nu volgende week het Hero Open op Forest Arden bij Birmingham. Daar ga ik met de auto naar toe. Na dat toernooi speel ik het English Championship dus niet, maar rij ik naar Heathrow en vlieg van Londen naar San Francisco voor het US PGA. Dan vlieg ik weer terug naar Londen, pik mijn auto op en rij naar Wales voor de Celtic Classic op Celtic Manor, de baan waar ik in 2014 het Wales Open heb gewonnen. Dan neem ik een week vrij en speel daarna weer drie toernooien op rij. Bekijk mijn speelkalender. 

 

Volg mij ook via Twitter en Instagram

 

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam