8 maart 2020

Van drie naar vier goede ronden

Overzicht

8 maart 2020

Van drie naar vier goede ronden

Zaterdag in de Qatar Masters had ik een complete  offday. Mijn ijzers waren niet goed, ik stond daardoor van te ver van de hole te putten. En als het gevoel op de greens er dan totaal niet is, loopt de score snel op, teken je voor een 75 en ben je meteen kansloos voor de overwinning. Dat is op zo’n moment heel erg zuur en teleurstellend. Zondag heb ik het toch weer goed weten op te pakken en na een ronde 69 kwam ik uit op de 21ste plaats.

 

Positief

 

Heel positief is dat het alle vier de dagen erg goed was van de tee. Ik heb mijn  driver en 3-wood aangepast met het gewenste resultaat, ik sta weer vol vertrouwen achter de bal. De week dat ik niet drie maar vier goede ronden speel gaat er ongetwijfeld komen, de vorm is er gewoon.

Komende week is er geen toernooi op de European Tour, het Kenia Open is vanwege het corona virus geschrapt. De week erna staat het Indian Open op de kalender. Dat toernooi lijkt gewoon door te gaan en als dat inderdaad zo is zal ik zeker spelen.

 

Volg mij ook via Twitter en Instagram

Lees meer over de Qatar Masters op Golf.nl

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam