28 septemer 2020

Veel positieve dingen

Overzicht

28 septemer 2020

Veel positieve dingen

Een elfde plaats in het Iers Open, daarmee ben ik zeker niet ontevreden, maar er had voor mijn gevoel nog wel iets meer ingezeten. Ik sloeg de bal namelijk echt goed op de pittige baan van Galgorm Castle in Noord-Ierland. Wel teleurstellend was het einde van mijn laatste ronde. Op hole 17 maak ik na een prima drive naar het midden van de fairway een bogey en op hole 18, een par-5 die in twee slagen te halen was, maakte ik helaas geen birdie. Zo kwam ik tot een ronde 67 en een totaal van -3. Zondag speelde de baan wat makkelijker, maar zeker op donderdag en vrijdag was het met veel wind heel moeilijk spelen en dat was ook duidelijk te zien aan de hoge scores.

Mijn swing voelde gelukkig een stuk beter dan in de afgelopen weken, dat geeft veel vertrouwen voor de komende twee grote toernooien, het Schots Open en het BMW PGA Championship.

Helaas dus net geen top-10 deze week in Noord-Ierland, maar wel heel veel positieve dingen die ik meeneem naar The Renaissance Club waar ik donderdag aan het Schots Open ga beginnen.

 

Volg mij ook via Twitter en Instagram

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam