De batterij is weer opgeladen

Overzicht

De batterij is weer opgeladen

Het was de enige juiste beslissing om na het Brits Open een pauze in te lassen. Om op topniveau golf te spelen en succesvol te zijn moet je topfit zijn en dat was ik dit jaar veel te vaak niet. Pijntjes horen erbij, daaraan ben ik gewend geraakt, maar steeds weer door je rug gaan en op halve kracht spelen werkt gewoon niet. De resultaten blijven uit en de frustraties nemen toe als het lichaam niet wil meewerken. Achteraf had ik na de buikklachten meer rust moeten nemen, maar ik wilde nu eenmaal spelen. Gelukkig ben ik nu weer topfit. Ik ben na het Brits Open op vakantie gegaan en heb vorige week pas weer ballen geslagen. Dat ging heel goed, want golfen verleer ik niet zomaar en ik had ook veel zin om weer te trainen nu ik me eindelijk weer sterk voel. Ik ben de afgelopen vier weken wel constant fysiek bezig gebleven en daar pluk ik nu duidelijk de vruchten van. 

 

Opgeladen

 

Ik verwacht deze week in Tsjechië dan ook goed te spelen. De batterij is helemaal opgeladen en we spelen op een leuke baan die in prima conditie verkeert. Het is een vrij open baan dus de wind kan veel invloed hebben op de scores. Natuurlijk ben ik niet tevreden over hoe het dit jaar is gegaan, maar er komen gelukkig nog genoeg mooie toernooien om er toch nog een succesvol seizoen van te maken. Na Tsjechië speel ik de komende weken in Italië, dan het BMW PGA op Wentworth en vervolgens natuurlijk het Dutch Open op Bernardus. Ik heb er veel zin in en heb ook het vertrouwen dat er goede resultaten aan zitten te komen nu het lichaam weer gereed is voor topgolf. 

 

Volg mij ook op twitter en instagram

 

 
 

Een bericht gedeeld door Joost luiten (@joostluitenofficial)

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam