Schema voor 2022

Overzicht

Schema voor 2022

 
Ik had gehoopt de eerste twee toernooien van het nieuwe seizoen inmiddels al gespeeld te hebben, maar helaas gingen het Zuid-Afrikaans Open en het Alfred Dunhill Championship in december niet door vanwege de zorgen om het omikron virus. 

Ik ben de afgelopen periode twee keer een week naar Dubai geweest om aan mijn spel te werken. Mijn eerste toernooi in 2022 wordt het Abu Dhabi Championship, dat donderdag 20 januari begint. De week erna is de Dubai Desert Classic, net als Abu Dhabi een Rolex Series toernooi waarin veel punten te verdienen zijn. Zaak dus om heel goed voorbereid aan het seizoen te beginnen. Ik vlieg daarom begin januari al naar Dubai om in perfecte omstandigheden te kunnen trainen met mijn coach Phil Allen. Na Abu Dhabi en Dubai speel ik normaal gesproken de Qatar Masters en het Hero Indian Open. Vervolgens in maart waarschijnlijk twee toernooien in Zuid-Afrika, maar mijn schema is altijd onder voorbehoud want afhankelijk van hoe ik me lichamelijk en mentaal voel. En als ik het jaar echt heel erg goed begin kan ik misschien ook in een paar grote toernooien komen in het voorjaar, dat zou helemaal geweldig zijn.

Ga naar de kalender

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam