Goede dingen in teleurstellende week

Overzicht

Goede dingen in teleurstellende week

Een teleurstellende week in het Magical Kenya Open. In 36 holes maak ik zeven birdies en een eagle, dat was niet slecht. Maar in die twee ronden ook zes bogeys en twee dubbels op de scorekaart, dan ga je de cut normaal gesproken niet halen. Uiteindelijk had ik drie slagen te veel om het weekend te kunnen spelen. Mijn lange spel was eigenlijk prima, alleen op hole 18 de tweede dag een slechte drive die out-of-bounds ging. Afgezien daarvan was het van tee tot green goed, ik liet het vooral liggen met het korte spel. En de baan van de Muthaiga Golf Club was zeker niet makkelijk, een bogey of erger was daar snel gemaakt, dat zag je ook aan de scores van de andere spelers. 

 

Andere Caddie

 

Ik speelde in Kenia met een lokale caddie aan de tas omdat Martin Gray positief was getest op Corona. Ik heb natuurlijk liever mijn vaste caddie bij me, maar we speelden in Nairobi op iets van 1800 meter hoogte en dan vliegt de bal stukken verder. Een caddie die daaraan gewend is heeft dan zeker een voordeel. Martin is er deze week in Zuid-Afrika nog steeds niet bij, dus ik zal weer een lokale caddie aan de tas hebben. Dat het seizoen tot dusverre niet bepaald goed verloopt moge duidelijk zijn, maar ik heb pas vier toernooien gespeeld dus er is zeker geen reden voor paniek. 

 
 

Een bericht gedeeld door Joost luiten (@joostluitenofficial)

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam