26 april 2019

Swing voelde stukken beter

Overzicht

26 april 2019

Swing voelde stukken beter

Ik heb het mezelf onnodig moeilijk gemaakt in de tweede ronde van de Tropheé Hassan II. Mijn swing voelde een stuk beter dan gisteren, maar op hole 17 en 18, ik was gestart op 10, lever ik zomaar drie slagen in. Op 17, een korte par-4,  sla ik een goede 3-wood die op de green een ongelukkige stuit krijgt en het water in gaat. Dat was pech, maar de dubbel op de par-5 18de was mijn eigen fout. Ik sloeg een goede drive en ging met twee voor de green. Mijn bal raakte een tak, sprong weg waarna ik moest terugspelen naar de fairway, Vervolgens in de bunker en drie putts er achteraan. Dan geef je dus op een hole met birdiekansen twee slagen weg, dat mag niet gebeuren natuurlijk.

32 putts 

Op de resterende negen holes maakte ik alleen maar pars. Dat was in de wind op deze moeilijke baan zeker niet slecht, maar jammer genoeg miste ik een paar korte putts. Op mijn laatste hole, de par-3 negende, sloeg ik een heel mooi ijzer op anderhalve meter, maar die putt voor birdie miste ik helaas ook. Vandaag had ik in totaal 32 putts, de greens zijn groot en flink geonduleerd en dus lastig, maar dan nog is 32 te veel natuurlijk. Mijn swing voelde gelukkig weer bijna vertrouwd, als ik nu ook nog wat meer putts weet te holen dan zit er nog een mooi resultaat in want iedereen heeft het moeilijk op deze baan.

Leaderboard Meer nieuws over het toernooi op GOLF.Nl


Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam