Paar foutjes maar een goede week

Overzicht

Paar foutjes maar een goede week

In mijn eerste toernooi in vier weken twaalfde worden in de Czech Masters is gewoon een goede prestatie. Ik speelde heel solide maar maakte in iedere ronde net één of twee foutjes te veel om een kans te maken op de overwinning. In de laatste ronde bijvoorbeeld een onnodige 3-putt op hole 17 en een beetje pech met een kansloze bal onder de lip van een bunker op hole 11. Maar mijn spel geeft absoluut vertrouwen voor de komende toernooien, het Italiaans Open, BMW PGA en het Dutch Open op Bernardus. Het was vooral ook heel fijn om eindelijk weer eens helemaal fit te zijn en niet te golfen met een lichaam dat tegensputtert. 

 

B-NL Challenge Trophy 

 

Volgende week speel ik niet maar zal ik veel op The Dutch zijn. Op die mooie baan in Spijk wordt de B-NL Challenge Trophy gespeeld, een toernooi van de Challenge Tour. Ik heb me hard gemaakt voor een terugkeer van de Challenge Tour naar Nederland omdat ik weet hoe belangrijk dat is voor onze talenten. Zelf heb ik dankzij invitaties op de Challenge Tour kunnen spelen en via dat circuit ben ik doorgestoten naar de European Tour. Heel mooi dat de NGF de handschoen heeft opgepakt en het toernooi organiseert. Ik ben ambassadeur en zal alle wedstrijddagen op The Dutch zijn, onder andere om clinics te verzorgen voor de jeugd. Het niveau op de Challenge Tour is echt heel hoog, het is absoluut de moeite waard om te komen kijken op The Dutch!  Klik hier voor het kopen van tickets. 

  

Volg mij ook op twitter en instagram

 

 
 

Een bericht gedeeld door Joost luiten (@joostluitenofficial)

Overzicht

Top

Joost Nieuws

Joost Luiten is inmiddels zesvoudig winnaar op de Europese Tour. Een van zijn doelen is het spelen in de Ryder Cup. LEES MEER OVER JOOST LUITEN

Mail van Joost

Meld je aan voor de Joost Luiten nieuwsbrief en beleef alles met hem mee.

Vragen? Stuur een mail aan team Joost.

© 2024 JOOST LUITEN. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN
Concept/Design: Lemm & Ten Haaf, Amsterdam